Atelier Alixe

Juwelen met een X-code

Collecties

Personen die me dierbaar zijn.

Iedere collectie is vernoemd naar een persoon die me dierbaar is.
Familie, vriendinnen, petekindjes en nichtjes.
Wil je graag een juweel met een X-letter of X-naam van jezelf of iemand die je graag ziet? Wil je iemand iets vertellen of een vraag stellen? Het kan allemaal!
Scrol zeker eens door de verschillende collecties om te zien wat de mogelijkheden zijn.

X-Code

Juwelen in morse code

Morse code bestaat al meer dan 150 jaar en ik ben niet de eerste die dit toepast in juwelen. Maar ik heb wel geprobeerd er mijn eigen twist aan te geven. Zo heb ik van de streepjes 2 bolletjes gemaakt en voor de gesmede juwelen laat ik ze springen om er meer flow aan te geven.

Ik noem het de X-code.

De boodschap blijft hetzelfde: geheim en niet leesbaar voor anderen maar des te persoonlijker voor jou.

Meer over de X-Code

Ellen

"Creating your memories"

Je hebt zeker wel een mooie herinnering, of meerdere, die je koestert. Of je bent van plan er eentje te creëren. Dit kan ik voor jou vertalen naar iets tastbaar. Wil je een vraag stellen? Heb je een boodschap voor iemand? Of wil je de eerste letter of naam van jezelf of een geliefde vereeuwigd zien in een juweel? Ik ontwerp en maak het graag in mijn atelier. Ik pas de geheime taal van de X-code toe. Jij kent de betekenis. En de persoon voor wie het juweel bestemd is zal, via het bijgevoegde kaartje, ontdekken wat de geheime boodschap vertelt.

Voor al de rest is het een mysterie…

Veel liefs, Ellen

Over Ellen

Atelier Alixe

Meer dan een atelier

Atelier Alixe is een klein atelier in België waar met veel liefde jouw juweel met geheime boodschap ontworpen en gemaakt wordt. Waar ik van jouw (toekomstige) herinnering iets tastbaar maak.

Atelier Alixe

Contact

Volg Atelier Alixe