Collecties

Juwelen met een uniek verhaal

Ik heb iedere collectie vernoemd naar een persoon die me dierbaar is. Familie, vriendinnen, petekindjes en nichtjes. Aan elk van hen geef ik een quote mee waarvan ik vind dat deze op het lijf geschreven staat.

Zilveren en gouden juwelen

Wil je graag een juweel voor het leven in 925 zilver, 14kt of 18kt goud? Dan kan ik dit met de eerste letter van de naam van een dierbaar persoon in X-code voor jou maken. Als ketting of armband zodat het dichtbij de hartslag gedragen kan worden. Wil je graag je grote liefde een gelofte doen, ten huwelijk vragen of gaan jullie trouwen? Dan kan jouw letter op zijn/haar/het ring gezet worden. Of kies voor het meest opvallende juweel: oorbellen. Deze komen per paar dus 2 letters mogelijk! Onder de ‘Veel gestelde vragen’ kan je meer info hierover vinden.

Bekijk de collecties

Juwelen met kralen

Wil je een naam of een woord met speciale betekenis dichtbij je dragen? Of zou je graag een vraag stellen, je liefde verklaren of een geheime boodschap doorgeven op een originele manier? Of heb je een korte quote die jou of iemand anders op het lijf geschreven staat? Dan zijn deze armbandjes het ideale juweel. Ik zorg voor een kaartje waar het volledige alfabet in X-code op staat. Leuk voor de persoon aan wie je het geeft om dit te ontcijferen. Of voor jezelf uiteraard. Onder de ‘Veel gestelde vragen’ kan je meer info hierover vinden.

Bekijk de collecties