De X-Code

Juwelen in morse code

Morse code bestaat al meer dan 150 jaar en ik ben niet de eerste die dit toepast in juwelen. Maar ik heb wel geprobeerd er mijn eigen twist aan te geven. Zo heb ik van de streepjes 2 bolletjes gemaakt en voor de gesmede juwelen laat ik ze springen om er meer flow aan te geven.
Ik noem het de X-code.
De boodschap blijft hetzelfde: geheim en niet leesbaar voor anderen maar des te persoonlijker voor jou.

X-code

Bij de X-code staan alle bolletjes op 1 lijn. 2 bolletjes tegen elkaar stellen hetzelfde voor als het streepje in de morse code. De X-code wordt vooral toegepast bij de juwelen met kraaltjes. Een kaartje met de X-code wordt altijd toegevoegd bij het juweel.

X-code Flow

Bij de X-code flow zijn de bolletjes geschrankt. Dansend of flowey als het ware. Deze worden toegepast bij de gouden en zilveren juwelen. Een kaartje met de X-code flow wordt altijd toegevoegd bij het juweel.

Jouw X-Code

Kies je eigen unieke juweel

Shop

Contact

Een vraagje?

Heb je een vraag hierover of hulp nodig met het ontdekken van jouw geheime boodschap?

Neem zeker contact op via het contactformulier.

Contact